Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λιβαδειά

Η Κ.Ο. Λιβαδειάς απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε εργαζόμενους/ες, αυτοαπασχολούμενους/νες, αγρότες/τισσες, νέους και νέες, στην προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, ώρα 8:30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου μέλος του

Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στις 25 Ιουνίου δυναμώνουμε περισσότερο το ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός!

Γιατί το ΚΚΕ, με σημαία τις ανάγκες και το δίκιο του λαού, θα βρεθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι εχθρική για το λαό, γιατί θα είναι άλλη μια κυβέρνηση των μονοπωλίων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, που θα συνεχίζει να τσακίζει τους πολλούς για τα κέρδη των λίγων.

Γιατί το ΚΚΕ, κόντρα στην ηττοπάθεια και το συμβιβασμό, στις μειωμένες απαιτήσεις και τη μοιρολατρία, θα μπει μπροστά, για να οργανωθεί ο αγώνας, η αντίσταση, για να πάρει πίσω ο λαός όλα όσα έχασε, όλα τα κλεμμένα, για να διεκδικήσει όλα όσα μπορεί να έχει.

Γιατί το ΚΚΕ θα φέρνει στη Βουλή τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας.

Γιατί το ΚΚΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να απεμπλακεί η χώρα μας από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, που βάζουν το λαό μας σε περιπέτειες.

Γιατί το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης με τον λαό στο τιμόνι, πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αναδεικνύει πως η χώρα μας έχει δυνατότητες, έχει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες στο βιομηχανικό και αγροτικό τομέα. Όλα αυτά, δηλαδή, που μπορούν να εξασφαλίσουν τη λαϊκή ευημερία, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών με μια άλλη οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με εργατική – λαϊκή εξουσία.

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και κόμματα κομήτες δεν μπορούν να είναι δίπλα στο λαό, ούτε απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση.

Η ίδια η ζωή με τις απανωτές τραγωδίες αποκαλύπτει όσα προσπαθεί να κρύψει ο προεκλογικός θόρυβος και αναδεικνύει το πραγματικό δίλημμα:

Οι ζωές μας ή τα κέρδη τους;

 Οι ζωές των νέων, των μισθωτών, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των ανέργων ή τα κέρδη των ομίλων, του μεγάλου κεφαλαίου;

Οι νεκροί στα Τέμπη και στη θάλασσα της Μεσογείου, αυτοί που έχασαν τη ζωή τους περιμένοντας μάταια το ΕΚΑΒ, τα θύματα των εργατικών «ατυχημάτων» ζητούν να απαντήσουμε στο πραγματικό δίλημμα στις κάλπες και τους αγώνες!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!

Σχετικά